FROT PREZENTUJE STANOWISKO ROTÓW NA KONSULTACJACH W MSiT

mrot-frot-spotkanie-msit-warszawa-2018-128 czerwca 2018 r. w Ministerstwie Sportu i Turystyki w Warszawie odbyły się prekonsultacje dotyczące projektowanej ustawy o systemie promocji turystyki w Polsce. W ramach spotkania swoje stanowisko zaprezentowało Forum Regionalnych Organizacji Turystycznych, gdzie Mazowiecką Regionalną Organizację Turystyczną jako członka Forum reprezentowały Dorota Zbińkowska i Iwona Majewska.

W spotkaniu uczestniczyli również przedstawiciele Polskiej Organizacji Turystycznej z Prezesem Robertem Andrzejczykiem oraz Jackiem Janowskim, Lokalnych Organizacji Turystycznych z Jarosławem Lichacym oraz Wiesławem Czerniecem i Grzegorzem Sokolińskim, Związku Miast Polskich w osobie Iwony Haponiuk.

Ministerstwo Sportu i Turystki reprezentowała Dyrektor Depatamentu Turystyki Ewa Pawlak-Lewandowska, która podkreśliła, że w najbliższym czasie planowane są kolejne spotkania konsultacyjne.

mrot-frot-spotkanie-msit-warszawa-2018-1

mrot-frot-spotkanie-msit-warszawa-2018-2